Télikert árak - Télikert beépítés - Mi az a télikert, télikert fogalma és mennyibe kerül egy télikert 2021-ben?

Télikert árak – Télikert beépítés – Mi az a télikert, télikert fogalma és mennyibe kerül egy télikert 2021-ben?

Megosztás

Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: linkedin
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: email

Télikert árak – Télikert beépítés – Mi az a télikert, télikert fogalma és mennyibe kerül egy télikert 2021-ben?

 

Télikert fogalma: Korábbi cikkünkben érintettük a témát, jelenleg pedig azt vizsgáljuk meg, hogy mennyibe kerülhet egy télikert 2021-ben. Embere válogatja, hogy ki miként definiálja magában a télikert fogalmát, ezért az árajánlatoknál sokan meglepődhetnek. Mindenki rövid időn belül, de akár azonnali választ vagy bővebb információt szeretne az általa megtetszett termékről (ez esetben a télikertről) a mai felgyorsult tempójú világunkban.

Télikert házilag? Egyedi gyártás, különböző műszaki tartalom



Az alcím második mondatában felsorolt okok miatt szinte lehetetlen feladat azonnal árajánlatot adni az érdeklődőknek, azonban egy konkrét példán keresztül be tudjuk mutatni a nálunk kapható télikertek árszintjeit.

Alumínium télikertek



Cégünk kimondottan alumínium télikertek forgalmazásával foglalkozik, műanyag, fa és acél szerkezetekkel nem foglalkozunk. Az alumínium télikerteken belül megkülönböztetünk hőszigetelt és hőszigeteletlen változatokat is. Ennek megfelelően a fedés lehet polikarbonát lemez, egy, két vagy háromrétegű hőszigetelő üvegezés. Valamint az sem mindegy, hogy oldalfal nélkül, egy, két, három vagy négy oldali oldalfallal lesz kialakítva a szerkezet.

 

Télikert árak => Egy példán keresztül bemutatva:

 

Paraméterek:

– 3000mm mélység
– 5000mm szélesség
– öt üvegmezős tető csatornával
– RAL színben.

Első verzió: oldalfal nélkül, polikarbonát fedéssel számítva az alumínium télikert szerkezet alapterületre vetített ára 350€ / m2

Második verzió: VSG ragasztott biztonsági üveg fedéssel polikarbonát helyett, és három oldali keret nélküli mobil üvegfalas lezárással a szerkezet alapterületre vetített ára 830€ / m2

Harmadik verzió: hőszigetelt biztonsági üveggel felszerelt tető, az oldalfal pedig nyíló elemekből és hőszigetelő üvegezéssel készül a szerkezet alapterületre vetített ára 970€ / m2

Az olyanféle különleges kiegészítők emelhetik a télikert árát, mint például napvédő kemény bevonatos üvegezés, oldal és tető árnyékolók, automatika, hősugárzó, beépített LED világítás. Extrém esetben akár több mint 2-3000€/m2 ár is elképzelhető.

A díjköltség a legtöbb esetben szerkezet ár 15-25%-a. Függ az építkezés helyétől, a műszaki tartalomtól és a szerkezet méreteitől. A fenti árak nem tartalmazzák a szállítás és szerelés költségét.

A feltüntetett árak az áfa összegét és az esetlegesen felmerülő engedélyek és tervezés költségét és csak tájékoztató jellegűek. További télikert árakért és pontos árajánlatért keressenek minket elérhetőségünk egyikén. 24-48 órán belül elkészítjük ingyenes árajánlatunkat.

További tartalmak